police.hu

| 2021. 11. 24. – 10:50 | Magyarország |
A külföldi járművezetőt a szabálytalanság megszüntetésére, és közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték. Fotó: police.hu

Hirdetés

A külföldi járművezetőt a szabálytalanság megszüntetésére, és közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a Szabolcs megyei rendőrök.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2021. november 20-án 2 óra 15 perckor egy ukrán állampolgár az általa vezetett ukrán honosságú kisbusszal, ami a hozzá kapcsolt utánfutón egy mikrobuszt szállított - írja a police.hu.

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a járműszerelvény súlya meghaladja a megengedett legnagyobb össztömeget.

A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és a 31 éves ukrán állampolgárságú járművezetővel szemben 100.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy 38 kiló drogot foglaltak le egy szomáliai férfinél Ferihegyen. Reptéri vámvizsgálaton bukott le a közel 40 kilogramm kábítószerrel, illetve pszichotróp anyaggal egy Ugandából Angliába tartó brit állampolgárságú szomáliai férfi.

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés