Kárpátinfo.net


| 2021. 11. 24. – 09:30 | Ukrajna |
A tanár először leszidta a diákot, majd arcon ütötte és a fülénél fogva rángatta. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában egy tanárnő megvert egy diákot (Video); Szakértő: Ukrajna hadserege fejlettebb, mint az orosz; Migránsokat és kísérőjüket fogták el Kárpátalján; Beregszászban fogták el azt az "idegenvezetőt", aki turistákat rabolt ki; Elképesztő hőstett, a saját kocsijával állította meg az eszméletlenül sodródó sofőrt a sztrádán (Video). Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. november 23-án.

Ukrajnában egy tanárnő megvert egy diákot (Video)

Ukrajnában, a Voliny megyei Tszmini községben egy fizikatanár megvert egy diákot. Az esetről videofelvétel is készült. A felvételen látható, ahogy a tanár először szidja a diákot, majd arcon üti és a fülénél fogva rántja. A helyi iskola igazgatója elmondta, látta a videofelvételt, azonban egyik diák sem fordult hozzá panasszal. Az iskola igazgatója szerint az eset a 9. osztályban történt. Az iskolások állítólag bekopogtattak az osztály ajtaján és elszaladtak.

Szakértő: Ukrajna hadserege fejlettebb, mint az orosz

Ukrajnának technikai előnye van Oroszországgal szemben, miután megkapta a legújabb modern fejlesztéseket - fejtette ki véleményét Mihajlo Pritula katonai szakértő. A szakértő szerint az ukrán fél új generációs berendezésekkel egészítette ki a Szovjetunió régi fejlesztéseit, amelyek az Orosz Föderáció és Ukrajna technikai támogatásának alapját képezik. Hangsúlyozta, hogy ez a technika teljesen új, ami "a jövőbe mutat". Szerinte az orosz hadseregben használatos S-300-as vagy S-400-as elhárító rendszerek nem tudják felvenni a harcot az Ukrajnában használatos amerikai Tomahawk rakétákkal. 

Migránsokat és kísérőjüket fogták el Kárpátalján

Kárpátalján a határőrök november 22-én az operatív tájékoztatás ellenőrzése során a Csapi és a Munkácsi Határőrség munkatársaival közösen megakadályozták az illegális migránsok csoportjának átcsempészését az államhatáron keresztül. Az Ungvári járásbeli Nagyláz (Великі Лази) község külterületén a rendfenntartók megállítottak egy Volkswagen típusú járművet, amelyet egy ukrán állampolgár vezetett. Az autó átvizsgálása során négy ukrán állampolgárt és tíz okmányokkal nem rendelkező, bangladesi külföldit találtak, akik az ukrán férfiak közreműködésével szándékoztak belépni az EU-ba.

Beregszászban fogták el azt az "idegenvezetőt", aki turistákat rabolt ki

November 19-én bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy Ungváron turistákat raboltak ki. Aznap négy 27 és 34 év közötti külföldi turista városnézésre indult Ungváron. Időközben egy ismeretlen személy megtámadta és kirabolta őket. Az eset vizsgálják során a rendőrök megállapították, hogy egy 35 éves ungvári lakos érintett a bűncselekményben. A rabló újabb bűncselekmény elkövetése után a büntetés elkerülése érdekében elrejtőzött, és megpróbálta elhagyni Ukrajnát.

Elképesztő hőstett, a saját kocsijával állította meg az eszméletlenül sodródó sofőrt a sztrádán (Video)

Saját autóját sem kímélve akadályozott meg tömegbalesetet egy holland autós. Henry Temmermans az A28-as autópályán közlekedett, amikor észrevette, hogy egy másik autó letért az útról, és irányíthatatlanul sodródik. Kiderült, hogy a másik autót vezető nő valóban eszméletlen volt, amíg nem volt magánál, legalább öt bordája eltört az összevissza zötykölődő autóban. A jelenetet teljes egészében rögzítette egy másik autós fedélzeti kamerája, ő is megállt segíteni.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés