Origo
| 2021. 11. 26. – 15:00 | Spanyolország |
A férfi lefilmezett egy cápát, amelyik legalább 20 percig küzdött az életéért, mielőtt belepusztult volna a sérüléseibe. Fotó: Internet

Hirdetés

Hihetetlen, felkavaró pillanatot örökített meg Mario Lebrato Spanyolország partjainál. A férfi lefilmezett egy cápát, amelyik legalább 20 percig küzdött az életéért, mielőtt belepusztult volna a sérüléseibe.

Mario Lebrato és csapata egy cápát készült visszaengedni a tengerbe, amikor a hajójuk körül újabb cápák jelentek meg. Amint a csapat elengedte az állatot, 

a többi cápa megtámadta és súlyos sebeket ejtett az oldalán. 

Ahogy a felvételeken is látszik, a cápák egy jó nagy darabot kiharaptak a társukból. A tudósok szerint bikacápák támadtak a szerencsétlen állatra, amelyek elérhetik akár a 400 kg-ot is - írja a Daily Star-ra hivatkozva az Origo.

A történetben az a leghihetetlenebb, hogy a sebesült cápa még 20 percig élt és zsákmányra vadászott, mielőtt elpusztult volna. Mario Lebrato szerint cseppet sem szokatlan, hogy egymásra is rátámadnak a cápák, viszont erről nagyon kevés videós dokumentum áll a kutatók rendelkezésére.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.