MTI

| 2021. 12. 01. – 13:00 | Magyarország |
Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 24 éves férfi ellen, aki egy tizenegy éves lánnyal folytatott viszonyt. Fotó: Internet

Hirdetés

Szexuális erőszak miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járási Ügyészség egy 24 éves férfi ellen, aki egy tizenegy éves lánnyal folytatott viszonyt - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

Pirger Csaba tájékoztatása szerint a murarátkai férfi januárban ismerkedett meg a vele egy háztartásban élő, még gyermekkorú unokahúgának letenyei barátnőjével.

A kislány beleszeretett a vádlottba, ezért rendszeresen megjelent a murarátkai házban, hogy a férfival kapcsolatot kezdeményezzen.

A kislány egyik februári látogatása idején bementek a férfi szobájába, ott beszélgetni és csókolózni kezdtek, majd a lány felajánlotta a vádlottnak, hogy közösüljön vele.

A férfi ezt megtette az általa 15 évesnek hitt gyerekkel.

A vádlott ezt követően a nővérétől tudta meg, hogy a kislány még csak tizenegy éves, ennek ellenére még további két alkalommal is közösült vele, amikor a lány látogatóba érkezett hozzá.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy részegen megerőszakolt egy 12 éves kislányt egy férfi Ukrajnában. Ukrajnában a rendőrök őrizetbe vettek egy 48 éves, korábban elítélt vinnyicai lakost, akit egy 12 éves kislány megerőszakolásával gyanúsítanak.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés