Kárpátinfo.net


| 2021. 12. 11. – 13:52 |
Egy Citroën típusú gépkocsi 47 éves tiszahetényi (Гетиня) illetőségű sofőrje Tekeházán a Druzsba úton közlekedve elütött egy gyalogost. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján Nagyszőlős melletti Tiszakeresztúrban és Tekeházán is halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. Mindkét balesetben gyalogost gázoltak halálra.

A Tekeházán történt balesetről a rendőrséghez december 9-én érkezett bejelentés.

Egy Citroën típusú gépkocsi 47 éves tiszahetényi (Гетиня) illetőségű sofőrje Tekeházán a Druzsba úton közlekedve elütött egy gyalogost.

Megállapítást nyert, hogy a 61 éves királyházai férfi az úttesten gyalogolt, amikor elütötte az autó. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Aznap éjszaka Tiszakeresztúrban is történt egy halálos közlekedési baleset. Ott

egy 29 éves salánki férfi Volkswagen Passat autójával a Sport utcán haladva elgázolt egy 51 éves helyi lakost. A férfi épp át akart jutni az úttesten. Az áldozat a mentőkocsiban vesztette életét.

A két baleset vizsgálata során kiderült, hogy mindkét sofőr józanon vezetett.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtószolgálata.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.