Közélet | 2021. 12. 13. – 07:58 |
Kárpátalján, Tiszaújlak közelében egy közúti balesetben ketten életüket vesztették, négyen pedig kórházba kerültek. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Hivatalos: Ketten életüket vesztették, négyen kórházba kerültek a tiszaújlaki balesetben (Fotók); Bemutatjuk Sütő Katalin kozmetikus és járványügyi szakembert - Egészségünk megőrzése a legfontosabb; Putyin: Oroszország készen áll majd a többi hatalom hiperszonikus fegyvereinek elhárítására; Bemutatjuk a Kárpátaljai márkacsaládot - Deme András gyümölcskertész; Kreml: Putyin személyesen találkozna Bidennel. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. december 12-én.

Hivatalos: Ketten életüket vesztették, négyen kórházba kerültek a tiszaújlaki balesetben (Fotók)

Kárpátalján, Tiszaújlak közelében egy közúti balesetben ketten életüket vesztették, négyen pedig kórházba kerültek. Ahogy a Kárpátinfo.net is hírt adott róla, december 11-én 18 óra 15 perc körül halálos közlekedési baleset történt a Beregszászi járásban. A helyszínre kiérkező nagyszőlősi rendőrség munkatársai megállapították, hogy 18 óra körül Bene és Tiszújlak települések között egy Mercedes Sprinter sofőrje nekiütközött egy fényvisszaverő nélkül közlekedő szekérnek, melyen nyolcan ültek. Az ütközés következtében egy 30 éves szőlősvégardói lakos és egy 34 éves mezővári lakos életét vesztette. További négy embert sérülésekkel szállítottak kórházba.

Bemutatjuk Sütő Katalin kozmetikus és járványügyi szakembert - Egészségünk megőrzése a legfontosabb

A beregszászi Sütő Katalin már fiatal korától a szépséggel és az egészségünk megőrzésével foglalkozik. Járványügyi szakemberként sok terhet rótt rá a világjárvány, de tudását nemcsak e téren, hanem a szépségiparban is kamatoztatja. A szépülni vágyók az Ájrisz szépségszalonban találhatják meg őt

Putyin: Oroszország készen áll majd a többi hatalom hiperszonikus fegyvereinek elhárítására

Előbb-utóbb a többi hatalomnak is lesz hiperszonikus fegyvere, de Oroszországnak addigra valószínűleg meglesznek az eszközei ezek megsemmisítésére - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 állami csatorna által vasárnap sugárzott interjújában.  "Mindig is azt mondtam, és most is megismételhetem, hogy a világ vezető katonai hatalmai minden bizonnyal rendelkeznek majd ugyanolyan fegyverekkel, mint amilyenek ma vannak Oroszországnak, konkrétan hiperszonikus fegyverekkel. De 2018 óta senki másnál még nem jelentek meg ezek a fegyverek" - mondta Putyin a "Rosszija. Novejsaja Isztorija" (Oroszország. Legújabb kori történelem) című műsorban.

Bemutatjuk a Kárpátaljai márkacsaládot - Deme András gyümölcskertész

A Kárpátaljai márka bejegyzett védjeggyel rendelkezik, amelynek tulajdonosa a KMVSZ. A Szövetség hirdette meg a Kárpátaljai embléma hivatalos használatát engedélyező pályázatot, melyre közel 40 vállalkozó pályázott. A nyertes pályázók és a szövetségek közös szándéka szerint alakult meg a Kárpátaljai márkacsalád, melyhez mindazon vállalkozó csatlakozhat, aki teljesíti az előírt feltételeket. A márkacsalád a 2021-es év elején indult útjára. A Kárpátaljai márka brandépítési programját a Fiatal Vállalkozók Szövetsége dolgozta ki. A Somi-hegy délnyugati oldalán gazdálkodó Deme család vállalkozásának alapjait még idős Deme András rakta le mintegy negyedszázaddal ezelőtt. Ma a közel öthektáros ültetvény jelentős részét gyümölcsös foglalja el. Annak nagyobb hányadán alma terem, méghozzá a lehető legkisebb vegyszerterheléssel. 

Kreml: Putyin személyesen találkozna Bidennel

Vlagyimir Putyin elnök a december 7-i orosz-amerikai virtuális csúcson közölte amerikai hivatali partnerével, hogy nagyon szeretne vele személyesen találkozni. Az erről készült felvételt vasárnap bemutatták a Rosszija 1 állami tévécsatorna Moszkva. Kreml. Putyin című heti magazinműsorában. "Feltétlenül találkozni fogunk, nagyon szeretném" - mondta Putyin a megbeszélés elején Joe Biden köszöntésére válaszolva, amelyben az amerikai elnök sajnálkozását fejezte ki amiatt, hogy a személyes találkozó nem jöhetett létre a G20-csoport római csúcstalálkozóján.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.