Hirado.hu
| 2021. 12. 14. – 15:00 | Világ |
Súlyos hibák miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újrasorsolja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait. Fotó: Internet

Hirdetés

Súlyos hibák miatt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) újrasorsolja a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait.

Az európai szövetség azután döntött így, hogy a magyar idő szerint hétfőn 12 órakor kezdődött sorsolás során súlyos hiba történt: a második párosítás sorsolásakor az eseményen közreműködő Andrej Arsavin azt a Manchester Unitedet húzta ellenfélnek a Villarrealnak, amellyel azonos négyesben szerepelt a csoportkörben, az angolok nyerték az F csoportot, a spanyolok végeztek a második helyen - írja a Hirado.

Mivel ez kizáró ok a nyolcaddöntő sorsolásakor (azonos nemzetbeliek és a csoportból érkező együttesek nem kerülhetnek össze), a hiba felismerését követően új ellenfelet kellett húzni az Európa-liga címvédője mellé.

A város maradt, a csapat változott: végül a Manchester Cityt kapták a spanyolok a csoportelsők közül.

Csakhogy ezt követően a következő párosítás húzásánál az Atlético lehetséges ellenfelei közé nem került be az MU (a madridiak a Bayernt kapták), magyarán már ezt a párosítást is és az ezt követőket mind befolyásolta a hiba, amelyet a hivatalos indoklás szerint a sorsolásnál közreműködő szoftver okozott.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.