Kárpátinfo.net


| 2021. 12. 15. – 11:17 | Ukrajna |
A Privatbank december 15-től aktiválta a speciális digitális kártya kibocsátását, amellyel 1000 hrivnyát kaphatnak a beoltott polgárok az e-Pidtrimka program keretében. Fotó: Internet

Hirdetés

A Privatbank december 15-től aktiválta a speciális digitális kártya kibocsátását, amellyel 1000 hrivnyát kaphatnak a beoltott polgárok az e-Pidtrimka program keretében – közölte a bank sajtószolgálata.

A kártyát néhány kattintással nyithatja meg a Privat24 mobilalkalmazásban.

Ehhez frissíteni kell az alkalmazást a legfrissebb verzióra, be kell lépni a Pénztárca (Гаманець) részbe, rá kell kattintani a Hozzáadás (Добавити) menüpontra, és ki kell választani az e-Pidtrimka elnevezésű kártyát - írja az UBR.ua.

A kérvény aláírása után meg kell erősítenie az adatok Gyija alkalmazásba történő elküldését.

Az összeg jóváírásához december 19-től elegendő 1000 hrivnyát igényelni a Gyija (Дія) mobilalkalmazásban, kiválasztani a fizetéshez szükséges kártyaszámot, és hozzájárulni a személyes adatok feldolgozásához.

A kártya a pénz beérkezésétől számított négy hónapig érvényes.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy a 60 év feletti ukránok gyógyszerre költhetik a covidos 1000 hrivnyát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök arra utasította a kormányt, biztosítsa, hogy a 60 év feletti, két adag vakcinával beoltott állampolgárok az 1000 hrivnyát gyógyszervásárlásra fordítsák.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.