Kárpátinfo.net


| 2021. 12. 15. – 09:58 | Ukrajna |
A gyanúsított legalább 10 év börtönre számíthat. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában, Ternopilban egy 22 éves lány holttestére bukkantak. A gyilkosa már börtönbe került, legalább 10 év börtönre számíthat.

Egy helyi lakos véletlenül meglátta a véres testet az ötemeletes épület ablakai alatt. Azonnal mentőt hívott, de az orvosok már csak a lány halálát állapították meg - írja a Fakty.com.ua.

A rendőrség azonosította az áldozatot. Kiderült, hogy egy 1999-es születésű fiatal lányról van szó.

Aznap este a lány találkozott egy nála fiatalabb fiúval, aki felajánlotta, hogy menjenek hozzá haza. A 19 éves fiú lakást bérelt Ternopil egyik lakónegyedében.

Italozás közben a fiatalok beszélgettek és kártyáztak. Később konfliktus alakult ki köztük, ám a gyanúsított nem mondta el a rendőrségnek a konfliktus okát.

Feltételezhető, hogy a 22 éves lány nem akarta folytatni az estét.

Ennek következtében a fiú 16-szor megkéselte a lányt.

A gyilkosság után a fiú az erkélyre vitte a holttestet, majd reggel ledobta a lakóház negyedik emeletéről.

A 19 éves fiatalember a bűncselekmény után úgy döntött, megszabadul mindentől, ami az alkalmi ismeretségre emlékeztetné.

A meggyilkolt lány ruháit és személyes tárgyait a háza melletti szemetesbe dobta. Ezt követően kitakarított a lakásban és elmenekült.

A rendőrség néhány órán belül kézre kerítette a gyanúsítottat.

Úgy tudni, a fiú a következő 60 napot fogdában tölti, később pedig hosszú börtönbüntetés vár rá.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajnában egy férfi 10 évig erőszakolta gyermekeit. Ukrajnában, a Dnyipropetrovszk megyei Kamenszke városban egy 44 éves férfit három - 16, 13 és 11 éves - lánya megerőszakolásával vádolják. 

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.