Kárpátinfo.net


| 2021. 12. 02. – 10:48 | Kárpátalja |
A Kárpátaljai Megyei Rendőrség nyomozást indított a szolyvai halálos kimenetelű baleset ügyében. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

A Kárpátaljai Megyei Rendőrség munkatársai nyomozást indítottak a szolyvai halálos kimenetelű baleset ügyében. Az ügyben szakértői vizsgálatot rendeltek el, melynek eredménye alapján megállapítják az összes körülményt.

A rendőrséghez december 1-jén 11 óra 35 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Szolyván közlekedési baleset történt. A feljelentő szerint a teherautó sofőrje elgázolt egy női gyalogost, majd ismeretlen irányba elhajtott.

A helyszínre a nyomozók érkeztek, hogy megvizsgálják a helyszínt, beszéljenek a baleset szemtanúival, és átnézzék a térfigyelő kamerák videófelvételeit.

Az előzetes adatok szerint a DAF teherautó sofőrje Szolyván a Vizvolennya utcában haladt, amikor elütött egy 55 éves helyi nőt, aki hirtelen kilépett az úttestre. A nő belehalt sérüléseibe, a sofőr elhagyta a baleset helyszínét.

A rendőrök gyorsan azonosították és őrizetbe vették a kamiont vezető 55 éves ungvári járási lakost. Őt ideiglenes letartóztatásba helyezték.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálos közlekedési baleset) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még folyik a nyomozás - olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés