Hirado.hu
| 2021. 12. 02. – 12:00 | Ausztrália |
Kíváncsi természetű barátjának köszönheti szerencséjét egy ausztrál nő, aki nemes egyszerűséggel a kukába hajított egy kaparós sorsjegyet. Fotó: Internet

Hirdetés

Kíváncsi természetű barátjának köszönheti szerencséjét egy ausztrál nő, aki nemes egyszerűséggel a kukába hajított egy kaparós sorsjegyet, amely, mint utóbb kiderült, a főnyereményt tartalmazta.

Szerencsés utat járt be egy nyertes sorsjegy Ausztráliában, tulajdonosa ugyanis miután lekaparta, azzal a tudattal hajította a szemetesbe, hogy nem nyert egy centet sem – adta hírül az Indy100-ra hivatkozva a Hirado.

Barátját azonban nem hagyta nyugodni a dolog, ezért kihalászta a „halálra ítélt” sorsjegyet, amely nagy meglepetésére

nemhogy csak nyertes szelvény volt, de egyenesen fődíjat ért: heti 1000 ausztrál dollárt (231 ezer forintot), öt éven keresztül.

„Azt hittem viccel velem. Öt sorsjegyet kaptam tőle, köztük volt a nyertes is. Mindet lekapartam, és szomorúan vettem tudomásul, hogy egyik sem nyert, ezért kidobtam a kukába. Rosszul néztem meg, azt hittem, az összes értéktelen. Még szerencse, hogy újra megnézte, nélküle most nem lennék ilyen boldog. Sosem nyertem még, ez az egész olyan, mint egy álom” – nyilatkozta a szerencsés hölgy.

A nyertes azt is elárulta, hogy az ünnepek előtt jól jött a nyeremény egy része, a továbbit pedig egy új házra költi majd.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés