Kárpátinfo hetilap


| 2021. 12. 25. – 09:09 | Kárpátalja |
Száz rászoruló, nagycsaládos, beteg, mozgáskorlátozott ember idén is megkapta a 15-15 ezer forintot tartalmazó borítékot – azokat a művésznő megbízásából Bendik Veronika, a Beregszászi Városi Tanács Végrehajtó Bizottságának titkára adta át.

Hirdetés

Beregszászi Olga, a Magyarországon élő kárpátaljai származású művésznő idén sem feledkezett meg szülővárosa nehéz sorsú embereiről. Akikhez adventkor rendre ellátogat, hogy átadja a borítékba zárt szeretetüzeneteket, s mellé dalaival tegye emlékezetesebbé a karácsonyvárást.

A Covid miatt sajnos már két éve nem tudja személyesen átadni az ajándékait. De idén is elküldte azokat. Bár, mint levélváltásban megtudtuk tőle, sajnos a járványhelyzet miatt nem tudták megtartani a hagyományos 100 perc száz emberért jótékonysági koncertet sem Budapesten a MOM Kulturális Központban – arra a tervek szerint március 14-én kerül majd sor –, ám barátainak, támogatóinak köszönhetően a segítség nem maradt el.

Száz rászoruló, nagycsaládos, beteg, mozgáskorlátozott ember idén is megkapta a 15-15 ezer forintot tartalmazó borítékot – azokat a művésznő megbízásából Bendik Veronika, a Beregszászi Városi Tanács Végrehajtó Bizottságának titkára adta át. És 10 nehéz sorsú tehetséges gyermek is kapott jutalmat. Emellett támogatásban részesült a kórház pszichiátriai osztálya, a Beregvidéki Múzeum, a szociális konyha, az idősek otthona, a Beregszászi Kodály Zoltán Művészeti Iskola, a járási kórház Covid-osztálya is.

Reméljük, a következő karácsonyban már személyesen is átadhatja ajándékait. Addig is Isten áldja! Ajándékozónak és megajándékozottaknak áldott karácsonyt!

-zs-

Hirdetés


  • A cikk a Kárpátinfo hetilap 25. évfolyamának 51. számában jelent meg.
  • Hetilapunkat megvásárolhatja terjesztőinknél, illetve előfizetheti a postán.
  • A Kárpátinfo hetilapot ONLINE is előfizetheti!
  • Lapunkat elolvashatja PDF formátumban is.

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.