Hirado.hu
| 2021. 12. 25. – 11:00 | Világ |
Az új gyógyszer körülbelül 15 perc alatt fejti ki hatását, és a vállalat szerint egy csepp mindkét szemre hat-tíz órán keresztül biztosítja az élesebb látást. Fotó: Internet

Hirdetés

Az új gyógyszer körülbelül 15 perc alatt fejti ki hatását, és a vállalat szerint egy csepp mindkét szemre hat-tíz órán keresztül biztosítja az élesebb látást. A harminc napra elegendő gyógyszer 80 dollárba kerül, azaz több mint 25 ezer forintba, azonban a tesztek azt mutatják, hogy a termék valóban hatásos.

A Vuity az első szemcsepp az életkorral összefüggő homályos közeli látás kezelésére – közölte a cbsnews-ra hivatkozva a Hirado.

Fontos kiemelni, hogy a gyártó óva int a cseppek éjszakai vezetés vagy gyenge fényviszonyok között végzett tevékenységek során történő alkalmazásától,

mivel a cseppeket olyan személyeknek ajánlják, akiknek csak enyhén károsodott a látásuk.

A gyógyszer a 40-50 évesek között a leghatékonyabb, a  65 éves kort betöltők számára a szemcsepp kevésbé nyújt megfelelő látási viszonyokat.

A három hónapos vizsgálat során az enyhe tüneteket leszámítva – fejfájás, vörös szem – nem tapasztaltak senkinél komolyabb mellékhatást.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.