police.hu

| 2021. 12. 26. – 11:22 |
A budapesti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki egy családi házból akart lopni, de a hálószobában elnyomta az álom. Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

A budapesti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki egy családi házból akart lopni, de a hálószobában elnyomta az álom  - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon vasárnap.

A rendelkezésre álló adatok alapján B. László 2021. december 20-án este a XIII. kerületben bejutott egy családi ház udvarára, majd a konyhaablakot betörte és azon át bemászott a házba. Egy táskába különféle műszaki cikkeket - számítógépeket, kábeleket és monitort - pakolt össze, mellé pedig odakészített egy okostévét is. A pakolásban elfáradt, és a hálószobában lefeküdt aludni, olvasható a bejegyzésben.

A hazatérő tulajdonost nagy meglepetés érte, amikor meglátta a házban lévő felfordulást és az ágyán fekvő ismeretlen férfit. Rendőrt hívott, akik felébresztették, majd elfogták a betolakodót.

A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki a 47 éves férfit, aki elismerte tettét. Elmondása szerint nyugtatókat vett be, ezért aludhatott el.  Az angyalföldi rendőrök B. Lászlót őrizetbe vették.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.