Hirado.hu
| 2021. 12. 03. – 11:00 | Belgium |
„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor miért is ne hihetnénk, hogy a Szűz Mária meg szakállas volt? – élcelődött közösségi oldalán Riccardo Simonetti. Fotó: Internet

Hirdetés

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor miért is ne hihetnénk, hogy a Szűz Mária meg szakállas volt? –  élcelődött közösségi oldalán Riccardo Simonetti, az Európai Parlament LMBTQ-ügyekért felelős jószolgálati nagykövete.

Riccardo transznemű Szűz Máriaként pózol egy Józsefet alakító fekete férfi társaságában egy queer magazin címlapján - írja a Hirado.

Az Európai Parlament LMBTQ-misszionáriusa és -influenszere a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében

ezúttal egy Siegessäule nevű queer magazin címoldalán pózol transznemű Szűz Máriaként egy Józsefet alakító fekete férfi társaságában.

Az AIDS világnapja alkalmából megejtett posztjában Brüsszel Conchita Wurst-epigonja abbéli örömét osztja meg követőivel, hogy élete során számos lap borítóján kapott már „csodálatos lehetőséget” a megmutatkozásra, mégis most először kerülhetett egy anti-heteronormatív magazin címlapjára.

„Ha azt vesszük, hogy Jézus sem volt fehér, akkor miért is ne hihetnénk, hogy Szűz Mária meg szakállas volt, nemde?” – tette fel provokatív kérdését bejegyzésében Simonetti.

A 28 éves német modell, színész és író Simonetti egyébként 2021 februárja óta az Európai Parlament LMBTQ-különmegbízottja,

emellett instagramos influenszerként tevékenykedik.

A Forbes listája szerint ő a világ 30 legbefolyásosabb, 30 év alatti influenszereinek egyike. Ebben a minőségében érte a felkérés az EP müncheni kapcsolattartó irodája részéről.

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés