Kárpátinfo hetilap


| 2021. 12. 06. – 13:27 | Kárpátalja |
Közösségépítés és segítségnyújtás szándékával szerveztek idén adventi vásárt a beregardói református gyülekezetben. Fotó: Kovács Erzsébet

Hirdetés

Közösségépítés és segítségnyújtás szándékával szerveztek idén adventi vásárt a beregardói református gyülekezetben.

Már napokkal, hetekkel az esemény előtt néhány alkalommal nőtestvérek és ifisek gyűltek össze a parókián, hogy közösen készítsék el a vásárra szánt dolgaikat. És voltak, akik odahaza szorgoskodtak, s hozták el kész termékeiket. Vasárnap aztán gazdag választék várta istentisztelet után az Oázis étteremben (ezúttal is köszönet Lőrincz Andrásnak és Évának a nagyszerű helyszín biztosításáért) a gyülekezet tagjait. Akik amellett, hogy beszerezhették karácsonyi asztal- és fenyődíszeiket, a szeretteiknek szánt ajándékaikat, az értük kifizetett összeggel jótékonysági célt is szolgáltak. Hisz, mint Balázs Antal lelkész korábban is hirdette, a befolyt összeg abba a gyülekezet által létrehozott segítségnyújtási alapba megy, amelyből betegség, baj esetén támogathatják a testvéreket.

S hogy a hangulatot fokozzák, szorgos kezű nőtestvérek süteménnyel kedveskedtek a vásárlóknak, emellett Hapcsuk Gergelynek köszönhetően forralt bor és citromos tea illata is betöltötte a termet, így aztán a vásár mellett kellemes beszélgetésre is lehetőség nyílott.

-marton-

Hirdetés

  • Adventi vásár Beregardóban
  • Adventi vásár Beregardóban
  • Adventi vásár Beregardóban

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés