Hirado.hu
| 2021. 12. 06. – 14:00 | Magyarország |
A melltartójában akart a rendőrök elől elrejteni több mint fél kiló drogot egy nő, de a cseles megoldással sem sikerült túljárnia a járőrök eszén. Fotó: Internet

Hirdetés

A melltartójában akart a rendőrök elől elrejteni több mint fél kiló drogot egy nő, de a cseles megoldással sem sikerült túljárnia a járőrök eszén.

A rendőrség büntetőeljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt két magyar állampolgár ellen – számolt be róla a police.hu-ra hivatkozva a Hirado.

A férfi és a nő gépkocsijukkal az M1-es autópályáról lehajtottak az M85-ös autóút irányába péntek este, amikor az autóút bevezető körforgalmánál a Győri Rendőrkapitányság járőrei megállították, igazoltatták, majd elfogták őket.

A rendőri igazoltatás során a nő melltartójából előkerült bruttó 646 gramm kábítószergyanús fehér anyag, ami az elsődleges szakvélemény szerint amfetamin.

A párost – előállításukat követően – a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat a Győri Járási Ügyészségnél.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy túlsúlyos ukrán gépkocsi miatt büntettek a beregsurányi határátkelőhelyen. A járművezetőt a szabálytalanság megszüntetésére és közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték a Szabolcs megyei rendőrök.

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés