Kárpátinfo.net


| 2021. 12. 07. – 14:30 | Kárpátalja |
Az eseményen a városi tanács tiszteletbeli oklevelével tüntették ki a Beregszászi Területi Szociális Támogatási Központ (hadkiegészítő parancsnokság) alkalmazottait. Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Ünnepséget tartottak az Ukrán Fegyveres Erők fennállásának 30. évfordulója alkalmából Beregszászban.

Az eseményen a városi tanács tiszteletbeli oklevelével tüntették ki a Beregszászi Területi Szociális Támogatási Központ (hadkiegészítő parancsnokság) alkalmazottait a magas professzionalizmusért és a katonai szolgálat példamutató ellátásáért - tudatta Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán.

Az oklevelet Vaszil Dzerin, Andrij Lesznyak, Oljha Lesznyak, Nelli Pénzestadler, Izabella Olcsvári és Szerhij Szemenenko vehette át.

Továbbá megtudhattuk, hogy ezenkívül Szerhij Zejkant és Ihor Szemenovot a városi tanács tiszteletbeli oklevelével tüntették ki a magas professzionalizmusért, példamutató katonai szolgálatért, bátorságért, hősiességért, államunk szuverenitásának, függetlenségének és területi integritásának megőrzéséért.

Ezen a napon őszinte köszönetünket fejezzük ki Ukrajna minden védelmezőjének odaadásukért és hazaszeretetükért, különösen azoknak, akik jelenleg is a frontvonalon tartózkodnak, hiszen az ukrán állam ereje a hadsereg és a nép egységében is rejlik - hangsúlyozta a polgármester.

Továbbá őszintén kívánt a haza védelmezőinek békét, megingathatatlan hitet a győzelemben, jó egészséget, katonai sikereket, valamint, hogy maradjanak mindig hűséges, becsületes és kötelességtudó szakemberek.

Kívánta továbbá, hogy minden hősünk élve és egészségesen térjen haza!

Zárszavában Babják Zoltán köszöntött mindenkit az Ukrán Fegyveres Erők napján!

Hirdetés

  • Az Ukrán Fegyveres Erők fennállásának 30. évfordulóját méltatták Beregszászban

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés