Origo
| 2021. 12. 08. – 16:00 | USA |
Önkéntesek segítenek az idén az iowai férfinak és feleségének, hogy a karácsonyi hagyományuknak megfelelően idén is fényárba boríthassák a környéket és otthonukat. Fotó: Internet

Hirdetés

Önkéntesek segítenek az idén az iowai férfinak és feleségének, hogy a karácsonyi hagyományuknak megfelelően idén is fényárba boríthassák a környéket és otthonukat. 

Az iowai Des Moines városrészben található kis környék minden évben különleges módon kerül feldíszítésre a karácsony közeledtével, egy egyfajta egyedi karácsonyi csodavilággá alakul - írta meg a Fox-ra hivatkozva az Origo.

Az egész államból tömegeket vonz a látványosság, volt aki azt mondta, hogy:

Erre a környékre behajtani olyan, mintha egy mesekönyvbe lépnénk be.

Julie Marks és férje, Dale Marks arra is felhasználta minden évben a nagy érdeklődést,hogy élelmiszert és adományokat gyűjtsön az iowai élelmiszerbank számára. 

De idén a férj, Dale elkapta a koronavírust és két stroke-ot is kapott, egy időre le is bénult, még most is oxigénpalackot használ és nem tud csak rövid ideig közlekedni.

Kizárt, hogy egyedül fel tudjam szerelni a díszeket és a fényeket idén, nagyon csalódott vagyok, az emberek számítanak rá - mondta korábban az idős férfi.

Miután meghallotta a történetüket, Bob Coffey, egy építőipari cég tulajdonosa, egy maroknyi alkalmazottjával a házaspár segítségére sietett. 

Három órán át fényeket és díszeket helyeztek el az udvaron.

Amikor végeztünk, csak annyit mondtam neki, hogy legyen szép estéje, és vigyázzon magára - mondta Coffey. "És sírt. Én is sírtam... Nagyon megható pillanat volt."

Hirdetés

Forrás

Kövessen minket a Facebook, az Instagram, a Telegram és a Google News oldalainkon.

Hirdetés