Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 17. – 08:50 |

Március 15-én tűz ütött ki egy fa építésű házban Kárpátalján, Turjavágáson (Тур'я Пасікa, Turjaremetei kistérség, korábban Perecsenyi járás)

Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Március 15-én tűz ütött ki egy fa építésű házban Kárpátalján, Turjavágáson (Тур'я Пасікa, Turjaremetei kistérség, korábban Perecsenyi járás).

A ház tulajdonosa tüzet rakott a kályhába és a szomszédaihoz ment át.

Ekkor lángra kapott a szoba mennyezete, majd a tűz gyorsan átterjedt az egész házra.

Az esetről a sürgősségi mentőszolgálathoz kijevi idő szerint 13:12 órakor érkezett bejelentés a helyi lakosoktól.

A helyszínre a perecsenyi tűzoltóság emberei érkeztek ki. A lánglovagok kijevi idő szerint 13:39 órakor lokalizálták, 14:13 perckor pedig teljesen felszámolták a lángokat. 

A tűz 25 négyzetméteren pusztította el a mennyezetet és a háztartási ingatlan egy részét.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. Tart a kárfelmérés – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy robbanás történt egy autóban Ungváron. Az illetékes hatóságok vizsgálják az eset pontos okait és körülményeit.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy haszonállatok pusztultak el tűzben Kárpátalján. Március 12-én kijevi idő szerint hajnali 2 óra 51 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, Tarackraszna (Красна, Técsői kistérség) településen tűz ütött ki két háztartásban.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!