Origo
| 2021. 03. 02. – 14:37 | USA |
Fotó: Origo.hu

Hirdetés

Elképesztő történetről számolt be a Fox News. A bírósági akta szerint a 29 éves Brittany Gosney ki akarta tenni hatéves gyerekét valahol egy erdőben, de amikor a gyerek vissza akart mászni az autóba, az anya átgázolt rajta.

Az eset idején az autóban ült a család két másik gyereke is - írja az Origo.

Többek között emberöléssel vádolják azt a nőt,

aki hatéves gyerekét először csak hátra akarta hagyni, majd halálra gázolta Ohióban.

A gyereket először egy erdős részen akarta hagyni az Ohio állambeli Preble megyében, majd miután elütötte, magával vitte Middletownba, később pedig az Ohio folyóhoz hajtott, ott szabadult meg a gyerektől.

A városi rendőrség részéről elmondták, hogy képzett keresőkkel próbálják előkeríteni a holttestet, azonban nincs könnyű dolguk, mert a vízállás magas és így veszélyes.

A nőt - akinek a barátja, James Hamilton segített a holttest eltüntetésében - gyilkossággal, hullagyalázással és bizonyítékok befolyásolásával vádolják.

Barátját az utóbbi kettővel szintén. 

A middletowni rendőrfőnök, David Birk elmondta, hogy többet fognak tudni a bűntényről, ha megtalálják a gyerek holttesttét és a halottkém fel tudja boncolni - írja a Fox News. 

Birk azt is elmondta, hogy az eset idején a család két másik gyereke is az autóban ült, őket gyámság alá helyezték. 

A gyerek eltűnését a saját anyja jelentette múlt vasárnap reggel, azonban később beismerte a gyilkosságot, bár kevés megbánást tanúsított. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy újabb halálos kihívás jelent meg a Tik Tok videómegosztón. A Tik Tok kínai videomegosztó közösségi oldalon új kihívás jelent meg, amelyben a felhasználókat felkérik, hogy vegyenek be 40 darab Drotaverin elnevezésű tablettát és várják az eredményt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy elszabadult egy fekete párduc Olaszországban. Olaszországban a hatóságok több bejelentés nyomán egy fekete párducot keresnek Bari környékén; egy közeli olasz kisváros polgármestere a ragadozó miatt óvatosságra intette a lakosságot.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdetés