Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 24. – 10:24 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A bűnügyi rendőrök elfogtak egy korábban elítélt 19 éves tiszapéterfalvi lakost. A fiú motorkerékpárt lopott el egy magánudvarról.  

Az ellopott vagyont a rendőrség lefoglalta és visszaszolgáltatta az áldozatnak.

Március 19-én a Nagyszőlősi Kerületi Rendőrséghez egy tiszaújlaki nő fordult, aki elmondta, hogy ismeretlen emberek ellopták fia motorkerékpárját a magánudvarról.  

Az áldozat a neki okozott anyagi kárt 5000 hrivnyára becsülte.

A bűnügyi rendőrök már másnap azonosítottak egy személyt, aki részt vehetett a lopásban. Az elkövető egy 19 éves tiszapéterfalvi lakos.

Az operatív munkatársak szerint a fiatalember akadálytalanul belépett egy magánporta területére, ahonnan ellopta a motorkerékpárt.

Ezenkívül megállapítást nyert, hogy a fiatalember két másik büntetőeljárásban is részt vett

– elektromos szerszámokat lopott el az egyik falubelijétől és mobiltelefont lopott el egy zúgói (Гукливий, Volóci járás) lakostól.

A nyomozók lefoglalták a tárgyi bizonyítékokat.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 185. cikkelye (behatolással egyesített lopás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy szándékosan gyújtotta fel falubelije autóját egy fiú Kárpátalján.  A tűz megrongálta az autó belsejét és a hátsó részét.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy telefonokat lopott a diákoktól egy takarítónő Ukrajnában. Ukrajnában, az Odessza régióbeli Bolgrad városában telefonlopásokon értek egy 22 éves iskolai dolgozót. A takarítónőnek három diákot sikerült meglopnia.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!