Események | 2021. 03. 04. – 14:27 |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Március 3-án kijevi idő szerint 10 óra 19 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a rahói járási Terebesfejérpatakon (Ділове) tűzeset történt..

A Sevcsenko utcában található egyik házban a tulajdonos és fia élt.

A tűz keletkezésekor mindketten otthon voltak. A szomszédok vették észre a tüzet az egyik szobában, és azonnal a lakók segítségére siettek.

Még a tűzoltók megérkezése előtt eloltották a tüzet, amely így nem terjedt el az épület egészére.

A ház lakóit azonban nem sikerült megmenteni:

a 69 éves férfi meghalt a tűzben, 87 éves édesanyja pedig megfulladt az égéstermékektől. 

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit. 

2021 alig több mint két hónapja alatt 16 ember halt meg megyénkben keletkezett tűzesetekben.

Ezért az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) Kárpátaljai Megyei főosztályának emberei arra kérik a lakosokat, hogy tartsák be a biztonsági óvintézkedéseket a tűz és tragikus következményeinek elkerülése érdekében.

Vigyázzanak a tűzzel, és ne dohányozzanak az ágyban,

kövessék a mentőszolgálat összes ajánlását, ha kályhafűtést, gáz- vagy elektromos készülékeket használnak – jelentette az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztálya.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy megölte barátját egy férfi Huszton. Huszton a Kerületi Rendőrség munkatársai feltártak egy bűncselekményt. Maga a feljelentő megpróbálta eltusolni a szándékos gyilkosság tényét.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy felakasztotta magát egy 13 éves fancsikai lány. Fény derült arra, hogy az öngyilkos kiskorú annak a 16 éves lánynak volt a barátnője, aki 2020 őszén halt meg.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!