Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 09. – 13:14 | Kárpátalja |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Március 8-án a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy tűz ütött ki egy autószerelő műhelyben a Munkácsi Kistérségben, Alsóvereckén (Нижні Ворота, korábban Volóci járás).

A hegesztés után a szerelők kimentek az udvarra, és amikor visszatértek, az autó már lángolt.

Onnan a tűz átterjedt az ablakkeretre és a szellőzőre, majd a tetőre.

A helyszínre a volóci és az alsóvereckei tűzoltó- és mentőszolgálat munkatársai érkeztek ki.

A mentősök kijevi idő szerint 14 óra 10 perckor lokalizálták, 14:54 órakor pedig teljesen felszámolták az 50 négyzetméternyi területen elterjedt tüzet. 

A tűz megsemmisítette az épület tetőszerkezetét, mennyezetét és falainak egy részét, valamint egy Daewoo Lanos személygépkocsit.  

A bent lévő másik két autót sikerült megmenteni. 

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Hirdetés

  • Autóval együtt leégett egy autószerelő műhely a Munkácsi Kistérségben

Korábban hírt adtunk arról, hogy 94 éves halálos áldozata van egy tűzesetnek Balazséron. A közlemény szerint néhány perc múlva kiérkezett a helyszínre a beregszászi tűzoltóegység, de a falusiaknak már sikerült eloltaniuk a tüzet.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy anya és fia vesztette életét egy háztűzben Kárpátalján. A tűz keletkezésekor mindketten otthon voltak. A szomszédok vették észre a tüzet az egyik szobában, és azonnal a lakók segítségére siettek.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!