Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 01. – 08:29 | Kárpátalja |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Március 31-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a rendőrőrs a Beregszászi Kistérségben. 

Babják Zoltán, polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint az ehhez szükséges szolgálati helyiséget — amely a Munkácsi úton, a vasúti átjárótól nem messze, a volt gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály épületében található — közösen rendezte be a rendőrség és a városi tanács.

Megtudhattuk továbbá, hogy jelenleg két rendőrtiszt teljesít szolgálatot kistérségünkben:

Vaszil Szamkin főhadnagy (telefonszámai 050 884 72 98 és 098 003 94 23), illetve Volodimir Jakimcsuk őrnagy (095 462 38 42).

Mostantól kezdve éjjel nappal működik ez a rendőrőrs, s csak kistérségünk lakosságának problémáival foglalkozik majd - hangsúlyozta városunk első embere.

Az avatóünnepségen részt vett Jaroszlav Kolesznik, a rendőrség megyei főosztályának vezetője,

aki szolgálati autókat és fegyvereket adott át rendőrtisztjeinknek.

Babják Zoltán megjegyezte továbbá, hogy a tervek szerint ebben az épületben fog újra működni a Belügyminisztérium Szolgáltató Központja (a gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály).

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy fokozott ellenőrzésre figyelmeztetnek a rendőrök Kárpátalján. Az elkövetkező napokban Kárpátalján a Megyei Járőrszolgálat munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak majd a biztonsági öv és a bukósisak használatára.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Ukrajna az elektronikus személyi igazolványokat egyenlővé teszi a papíralapú okmánnyal. Az elektronikus személyi igazolványok segítségével utazhatunk Ukrajnán belüli járatokon, bankszámlákat nyithatunk és készpénzes tranzakciókat hajthatunk végre a bankokban.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdetés