Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 15. – 10:05 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján az Ungvári Kerületi Rendőrség munkatársai azonosították azt az elkövetőt, aki a járásban kábítószer-terjesztéssel foglakozott.

Őt a következő adag metamfetamin eladásakor vették őrizetbe.

A kárpátaljai rendőrség továbbra is aktívan küzd a kábítószer-bűnözés ellen a régióban. Így, tegnap, április 14-én a rendőrök ezúttal az Ungvári járásban akadályozták még egy drogdíler illegális tevékenységét.

A nyomozók és az operatív munkatársak február óta dolgoztak az ügyön. A bűncselekmény elkövetésének ellenőrzése során a rendőrség munkatársai számos értékesítési tényt rögzítettek.  

Számos esemény lebonyolítása után a nyomozók megtudták a 37 éves ungvári drogkereskedő és az ügyfél következő találkozójának idejét és helyét.  

Ennek eredményeként a rendőrök a helyszínen őrizetbe vették a büntetett előéletű férfit,

amikor megkapta a pénzt az „áruért”. 

Az illetékesek házkutatást tartottak a gyanúsított lakóhelyén, ahonnan elektronikus mérlegeket és már csomagolt, értékesítésre kész metamfetaminnal teli tekercseket foglaltak le.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 307. cikkelye (illegális kábítószer értékesítése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A férfit előzetes letartóztatásba helyezték. Még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy elütött egy kerékpárost majd elmenekült a helyszínről egy sofőr Ungváron. Szerencsére a kerékpáros nem sérült meg.  

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy illegális kavicskitermelést lepleztek le Kárpátalján. A természeti erőforrások védelmére irányuló intézkedések részeként az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) feltárta Kárpátalján az országos jelentőségű ásványok illegális kitermelését.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdetés