Események | 2021. 04. 19. – 12:08 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Április 18-án kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a Técsői járásban, Taracköz (Тересва) és Bedőháza (Бедевля) települések között közlekedési baleset történt.

A balesetben meghalt egy kerékpáros meghalt.  

A helyszínelő rendőrök megállapították, hogy a Mercedes-Benz Sprinter típusú mikrobusz 30 éves sofőrje Bedőháza irányába közlekedett, amikor egy gyalogos ellentétes irányban haladt az úttesten, valamint éppen fel akart szállni a kerékpárjára.

Az áldozat ekkor elvesztette egyensúlyát és a kisbusz hátsó kereke alá esett.

A baleset következtében a 64 éves taracközi férfi a helyszínen életét vesztette.

Az eset vizsgálata során kiderült, hogy a mikrobusz sofőrje józanon vezetett.  

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tragikus eset pontos okait és körülményeit – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy leégett egy szálloda Ungváron. A hatóságokat a szomszédok értesítették, hogy lángol az épület teteje.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy elütött egy kerékpárost majd elmenekült a helyszínről egy sofőr Ungváron. Szerencsére a kerékpáros nem sérült meg.  


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!