Események | 2021. 04. 22. – 08:28 |
Fotó: a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-bejegyzése

Hirdetés

Április 20-án kijevi idő szerint 19 óra körül Munkácson, a Sevcsenko utcában az ellenőrök észrevettek egy Opel típusú személygépkocsit, amelyet baleset elkövetése miatt kerestek.

A rendőrök megállították az autót, melynek sofőrje elmondta, hogy nem tud semmit az autóbalesetről.

Az előzetes információk szerint kiderült, hogy a balesetben érintett autót egy lány vezette. A sofőr mellett az autóban egy lány ült, aki valószínűleg okozhatta a balesetet.

A járőrök észrevették, hogy a járművezető bódult állapotban volt. Ezért bekísérték őt a kórházba. Ott az orvosok megerősítették, hogy a férfi drogot fogyasztott.

A járőrök a férfi ellen bódult állapotban való és okmány nélküli járművezetés miatt két közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki.

Ezenkívül a lány a kórházba ment, ahol a szemtanú felismerte a balesetet elkövető személyt.

A lány ellen a tisztviselők baleset elkövetése miatt és a baleset helyszínének elhagyása miatt állítottak ki jegyzőkönyveket.

A szabálysértők további sorsáról a bíróság dönt majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy közlekedési baleset történt Beregszászban. A közlekedési baleset április 20-án történt Beregszászban, az Önkéntesek utcában.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy árokba borult egy autó az ungvári járási Szürténél. A járőrökhöz április 19-én kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor érkezett bejelentés arról, hogy az ungvári járásbeli Szürte település közelében baleset történt.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!