Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 27. – 08:31 |

Ukrajnában, Kijevben a rendőrök hármas gyilkosság elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 16 éves fiút. A támadó számos szúrt sebet ejtett saját szülein és 8 éves testvérén

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában, Kijevben a rendőrök hármas gyilkosság elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 16 éves fiút.

A támadó számos szúrt sebet ejtett saját szülein és 8 éves testvérén,

melyektől az áldozatok a helyszínen meghaltak – írja a Golos.ua információs hírügynökség a kijevi rendőrségre hivatkozva.

A rendőrséghez április 26-án egy nő fordult segítségért, aki elmondta, hogy fiával már három napja nem tud kapcsolatba lépni. A férfi családjával Kijevben, a Revuckij utcában lakik.

A megadott címre a nyomozók érkeztek ki.

A kijevi rendőrség vezetője, Andrij Kriscsenko elmondta, a tisztviselők a helyszínen beszéltek a feljelentést tett nővel és a szomszédokkal, majd úgy döntöttek, hogy a műveletbe bevonják a sürgősségi mentőszolgálat munkatársait.

Bejutva a lakásba, a rendőrök egy 1971-es születésű férfi, 1979-es születésű felesége és 2012-es születésű kisfiú meggyilkolt holttestére bukkantak.  

Az eset nyomozása során a tisztviselők megállapították, hogy a hármas gyilkosság elkövetésében a házaspár 16 éves fia vett részt.  

A nyomozók nemsokára elfogták a gyanúsítottat, akinél megtálalták a gyilkosság eszközét is. 

Kiderült, hogy a gyanúsított a szüleivel folytatott újabb konfliktus során előbb késsel megölte apját és anyját, majd ugyanúgy megölte öccsét is.  

A gyilkosságok elkövetése után a kamasz még több napig a halottak mellett volt a lakásban,

és amikor rokonai keresni kezdték szüleit, elmenekült.

A fiú ellen szándékos emberölés miatt indítottak büntetőeljárást. Az ügyben még folyik a nyomozás.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy hárman haltak meg egy hátborzongató balesetben a Munkácsi járásban. Április 26-án kijevi idő szerint 19 óra 22 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Munkács-Rohatin-Lemberg autóút Munkácsi járási szakaszán, Beregkisalmás (Залужжя) és Beregfogaras (Зубівка) települések között összeütközött egy Volkswagen Passat és egy Skoda Octavia típusú gépkocsi.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy lánya bántalmazása miatt elítéltek egy mezőkaszonyi lakost. A férfit már kétszer adminisztratív felelősségre vonták családon belüli erőszak elkövetése miatt.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!