Események | 2021. 04. 30. – 14:34 |
Fotó: zk.dsns.gov.ua

Hirdetés

Április 30-án kijevi idő szerint 2 óra 16 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy a munkácsi járási Újdávidházán (Нове Давидково) tűz ütött ki a Duhnovics utca egyik lakóházban.

A ház női tulajdonosa furcsa hangot hallott, és egy idő után úgy döntött, hogy ellenőrzi a történteket.  

Amikor kiment, tüzet vett észre a ház tetején. Valószínűleg villámcsapás történt, amitől kigyulladt a fa gerenda és a tűz átterjedt a padlásra.

A helyszínre a munkácsi tűzoltó- és mentőszolgálat munkatársai érkeztek ki, akik hajnali 5 órára teljesen felszámolták a lángokat.

A tűz 8 négyzetméternyi területen pusztította el a tetőszerkezet és a tetőtérben tárolt háztartási cikkeket.

A tűzoltóautók még nem érkeztek visszatérni a tűzoltóságra, amikor hívást kaptak még egy tűzesetről ugyanazon a településen.

Ezúttal a Borkanyuk utcai ház gyulladt ki.  

A szomszédok észrevették a tüzet és azonnal tárcsázták a 101-es segélyhívó számot. A tűz oltása során a mentősök az 1977-es születésű tulajdonos holttestét fedezték fel.

Mindkét esetben az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit.

Tart a kárfelmérés – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy tűz ütött ki egy fémhulladék telephelyen Huszton. A tűz a szemetet pusztította el.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy egy tűzeset során megsérült egy férfi az Ungvári járásban. Április 26-án kijevi idő szerint 16 óra 33 perckor tűz ütött ki egy lakóházban az ungvári járási Turjamező (Тур'я Поляна) településen. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!