Mozaik | 2021. 04. 30. – 17:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Rihanna megvette Beverly Hills egyik előkelő negyedében a szomszédságában lévő házat is, így legalább amiatt nem kell aggódnia, hogy ki költözött volna oda.

Rihanna pár hónappal ezelőtt 13,8 millió dollárt fizetett egy házért Beverly Hills Post Office nevű negyedében,

és most a szomszéd ingatlant is megvásárolta 10 millió dollárért (vagyis mintegy 3 milliárd forintnak megfelelő összegért), hogy véletlenül se kapjon problémás szomszédokat - írja az Origo.

Ez az otthon 1939-ben épült, négy háló- és négy fürdőszobás, 350 négyzetméteres, ami egyébként ezt megelőzően legutóbb 2015-ben cserélt gazdát,

csekély 5,1 millió dollárért.

A két ház együtt közel fél hektárnyi telket és 1100 négyzetméternyi lakóterületet jelent két medencével és legalább 10 autó kényelmes parkolását biztosító hellyel.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy férfiaknak tervezett, repülőgép alakú dizájner kézitáska bolondítja meg az internetet, különösen az ötjegyű árcédulája miatt. A vakmerő ötlethez pedig merész árcédula társul, hiszen a táska több mint 39 ezer dollárba (körülbelül 12 millió forintba) kerül.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy szétosztaná pénzét a szegények között egy fiatal eurómilliomos. Egy leendő milliomos, Marlene Engelhorn szét akarja osztani több millió eurós örökségének kilencven százalékát, mert úgy érzi, Ausztriában „hihetetlenül egyenetlen a gazdagsági hatalom eloszlása, emiatt sok ember nem kap esélyt az életben”.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!