Kárpátinfo.net


| 2021. 05. 11. – 13:25 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják a Mezőhát (Лазещина) településen bekövetkezett halálos baleset okait és körülményeit.

A sofőrt előzetes letartóztatásba helyezték.

A rendőrséghez a balesetről május 10-én este érkezett bejelentés. A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a Nissan Navara márkájú terepjáró volánja mögött egy 27 éves Ivano-Frankivszk megyei lakos ült. 

A sofőr Mezőhát település balesetveszélyes útszakaszán haladva elvesztette uralmát autója felett,

és szembejövő sávban közlekedő minitraktorral ütközött össze.

A kistraktor 65 éves sofőrje a terepjáró kerekei alá esett, amely továbbhajtott és csak 40 méterre állt meg a baleset helyszínétől.  

A baleset következtében a nyugdíjas belehalt a sérüléseibe.

Az ügyben halálhoz vezető közlekedési szabálysértés elkövetése értelmében büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Munkács utcáján konfliktus alakult ki két férfi között, ami lövöldözéssé fajult. Az eset egyik résztvevője a heves szóváltás során fegyvert rántott és a levegőbe lőtt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Interpol által körözött gépkocsit találtak a határőrök Kárpátalján. Az autót 2021 februárja óta keresik a Cseh Köztársaság rendőrségének kérésére.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!