Események | 2021. 05. 12. – 09:13 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Két holttestet, köztük egy hétéves gyermekét emeltek ki a folyóból Kárpátalján.

Az egyik szörnyű eset Kaszómezőn (Косівська Поляна, Rahói járás), a másik pedig Jablonovka (Яблунівка, Huszti járás) településen történt.

Május 8-án kijevi idő szerint 21:25 órakor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról,

hogy Kaszómezőn valószínűleg vízbe fulladt egy 2014-es születésű gyermek.

Holttestét néhány perc múlva a helyi lakosok emelték ki a Koszivka folyóból. A helyszínre a nagybocskói mentősök is kiérkeztek.

A másik holttestet május 9-én a Huszti járásban találták a Tiszában. A férfi holttestét a huszti búvárok emelték ki a folyóból.

Az elhunyt személyazonossága még ismeretlen.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a két tragikus eset pontos körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy motorbalesetben hunyt el egy fiatal rendőr Ungváron. A nemrég 30. életévét betöltött Olekszandr Andruszj szolgálati idején kívül motorkerékpárjával szenvedett balesetet.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálos autóbaleset történt a Rahói járásban. Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai vizsgálják a Mezőhát (Лазещина) településen bekövetkezett halálos baleset okait és körülményeit.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!