Kárpátinfo.net


| 2021. 05. 13. – 14:21 |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Május 12-én a késő esti órákban a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a Beregszászi járásban, Királyháza közelében egy közúti baleset történt.

A rendőrség munkatársai vizsgálják a Királyháza (Королево, Beregszászi járás) nagyközség közelében történt közlekedési baleset körülményeit,

melynek következtében megsérült két kerékpáron közlekedő férfi. 

Május 12-én a késő esti órákban a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Királyháza közelében egy közúti baleset történt. A feljelentő elmondta, a baleset résztvevői egy Fiat márkájú autó és két kerékpáros.

A helyszínre kiérkezett rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi 37 éves női sofőrje Csarnatő (Черна) irányába haladva elütött két kerékpáron közlekedő férfit.

A biciklisták az autóval szemben közlekedtek.

Az ütközés következtében mindkét férfit különböző súlyosságú sérülésekkel a kórházba szállították. Egyikük állapota súlyos. 

Az eset vizsgálata során kiderült, a nő józanon vezetett.

Az ügyben közlekedési szabálysértés elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Munkácson, a Jurij Hojda sugárúton egy GAZ 24 típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és a gyalogos átkelőn  elütött egy lányt. A rendőrök vizsgálják a baleset okait és körülményeit.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy halálos autóbaleset történt a Rahói járásban. A sofőrt előzetes letartóztatásba helyezték.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!