Kárpátinfo.net


| 2021. 05. 18. – 14:12 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Ungváron a Kerületi Rendőrség munkatársai fegyvert és lőszereket, valamint két tucatnyi kábítószertekercset foglaltak le egy bűnelkövetőtől.  

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. 

Az ungvári rendőrség munkatársai operatív információkat kaptak arról, hogy egy 24 éves Dnyipropetrovszk megyei lakos részt vehet kábítószer-terjesztésben Ungváron.

A bűncselekmény leállításához a rendőrök kézre kerítették az érintettet. A felületes ellenőrzés során egy pisztolyt és 20 csomag növényi eredetű kábítószert foglaltak le.

Az összes tiltott tárgyat és anyagot lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították.  

A fiatalember nem tudja megmagyarázni Kárpátalján való tartózkodásának célját.  

Az illetékesek ellenőrzik a kábítószer-ellátó csatorna megszervezésében részt vevő személy részvételével kapcsolatos információkat az ország más régióiból.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy kendert szimatolt ki a szolgálati kutya az ungvári ellenőrző ponton. Május 17-én délben az ungvári ukrán-szlovák ellenőrző ponton a határőrök a vámosokkal együtt kábítószercsomagot találtak egy ukrán állampolgár járművében.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy balesetet okozott és elmenekült a helyszínről egy részeg sofőr Kárpátalján. Kárpátalján a perecsenyi rendőrség munkatársai négy jegyzőkönyvet állítottak ki egy nagybereznai sofőr ellen, aki Perecsenyen közlekedési balesetet okozott és elmenekült a helyszínről.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdetés