Kárpátinfo.net


| 2021. 05. 22. – 14:44 | Kárpátalja |
A melléképület pincéjében a zöldsapkások 15 darab fekete nejlonba csomagolt kartondobozokat találtak, melyek összesen 7414 doboz zárjegy nélküli cigarettát tartalmaztak. Fotó: Részlet a videóból

Hirdetés

A menekülő cigarettacsempészek  akaratlanul is a csempészcigaretta rejtekhelyére vezették az őket üldöző határőröket Kárpátalján.

Az ukrán-román határnál járőröző munkácsi határőregység határőrei ismeretlen embereket vettek észre, akik illegálisan próbáltak átjutni Romániába.

Az ismeretlenek menekülésük során az egyik határmenti házba futottak be. A határőrök a ház tulajdonosának engedélyével átvizsgálták az udvart.  Habár a csempészek a szomszédos kerteken keresztül már elmenekültek, de nagy mennyiségű csempészárut hagytak hátra.  A melléképület pincéjében a zöldsapkások 15 darab fekete nejlonba csomagolt kartondobozokat találtak, melyek összesen 7414 doboz zárjegy nélküli cigarettát tartalmaztak.

A határőrök a csempészek rejtekhelyéhez kihívták a rendőröket és a pénzügyőröket is. Az illetékes hatóságok nagy erővel keresik a cigarettacsempészet résztvevőket – olvashatjuk az Ukrán Állami Határőr Szolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

A videó itt tekinthető meg.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!