Események | 2021. 05. 03. – 07:07 |
A tűz gócpontja a lakás egyik szobája volt, ahol a tűzoltók a lakás 1975-ös születésű eszméletlen tulajdonosát fedezték fel. Fotó: DSZNSZ

Hirdetés

Egy többemeletes lakóház második emeleti lakásában történt tűzesetben életét vesztette a lakás tulajdonosa.

Május 2-án kijevi idő szerint 5 óra 45 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Szolyván egy tömbház egyik lakásából sűrű füst terjed.

A helyszínre a szolyvai állami tűzoltó- és mentőszolgálat 9. egységének munkatársai indultak. A tűz gócpontja a lakás egyik szobája volt, ahol a tűzoltók a lakás 1975-ös születésű eszméletlen tulajdonosát fedezték fel.

Az eszméletlen férfit a tűzoltók a friss levegőre vitték és átadták őt az orvosoknak. A férfin sajnos az orvosok már nem tudtak segíteni, a szolyvai férfi a mentőautóban életét vesztette.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a tűz kitörésének okait és körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

 

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy Rahón üzemanyag tartály hegesztése során tűz keletkezett. A tűzeset következtében megsérült a munkálatokat végző két férfi.  Az egyik férfi testének 50 százalékán égési sérülések keletkeztek, míg a másik férfi végtagjai égtek meg.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!