Közélet | 2021. 05. 31. – 09:30 |

Hirdetés

Kárpátaljai rendőrök molesztáltak egy nőt az aknaszlatinai benzinkúton; Autóbusz gázolt halálra egy gyalogost a Beregszászi járásban (Fotók); Ballagás a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnáziumban - Új név, de az érték nem változik; Mindig friss hús a Beregi Betyárban - Házias ízek minden napra; Közgazdász: Az áremelkedések miatt ősszel fellázadhat az ukrán nép. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. május 29-30-án.

Kárpátaljai rendőrök molesztáltak egy nőt az aknaszlatinai benzinkúton

A napokban napvilágra került egy videó, amelyen látszik, hogy egy benzinkúton rendőrök keveredtek konfliktusba egy nővel. A közösségi oldalra felkerült egy videó, amelyet biztonsági kamerák rögzítettek még május 7-én éjjel. A videón látszik, ahogy a técsői járási Aknaszlatinán egy benzinkútnál a rendőrök konfliktusba keveredtek egy lánnyal.  A konfliktusról készült videót Ivan Krajovics tette közzé Facebook-oldalán május 27-én.  

Autóbusz gázolt halálra egy gyalogost a Beregszászi járásban (Fotók)

Halálos közlekedési baleset történt a Beregszászi járásban, melyben egy 34 férfi életét vesztette. Május 29-én a 102-es segélyhívó számra orvosoktól érkezett bejelentés, hogy Beregkisfaludon (Сільце) egy halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A helyszínre kiérkező beregszászi rendőrök megállapították, hogy egy 31 éves lembergi férfi Van Hool márkájú autóbusszal Ilosva irányába haladva elütött egy 34 éves beregkisfaludi lakost.

Ballagás a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnáziumban - Új név, de az érték nem változik

Szombaton egy rendhagyó tanév zárásaként került sor a Beregszászi Bethlen Gábor Magyar Gimnázium végzőseinek ballagására. A koronavírus-járvány megfékezésére hozott intézkedések miatt elsősorban online tanultak a diákok, ami bizony nem egyenértékű a jelenléti oktatással, hisz így nem csupán a tananyagot nehezebb átadni és befogadni, de nem lehet közvetlen tanár-diák kapcsolatot, közösséget sem építeni.

Mindig friss hús a Beregi Betyárban - Házias ízek minden napra

 Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor egy ízletes étel láttán – vagy akár csak a hallatán – összefut a nyál a szánkban. Ezekhez a minőségi alapanyagokat pedig csak igazi szakértőktől szerezhetjük be. A Beregi Betyár nevű húsos bolt csakis hazai termékekkel várja vásárlóit. Tulajdonosával, Kovács Emillel beszélgettünk.

Közgazdász: Az áremelkedések miatt ősszel fellázadhat az ukrán nép

2021-ben zavargások várhatók Ukrajnában a közüzemi díjak emelkedése miatt, különösen az új gázár miatt. Az egyre magasabb közüzemi díjak, többek között a földgáz ára miatt idén zavargásokra kell számítani Ukrajnában - jelentette ki Oleh Pendzin közgazdász a Golos.ua információs hírügynökségnek adott kommentárjában.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!