MTI

| 2021. 05. 04. – 11:30 | Románia |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy felügyelet nélkül hagyott légpuskával játszott, és véletlenül halálosan megsebesítette öt éves öccsét egy nyolcéves gyermek a Maros megyei Mezőmadaras határában.

Az Agerpres és a Mediafax hírügynökség beszámolója szerint a gyermekek egy több családból álló társaság tagjaiként piknikeltek hétfőn délután a Mezőpanit és Mezőmadaras közötti erdő szélén, az ortodox húsvéthétfő miatti romániai szabadnapon - írja az MTI.

A társaság tagja volt egy erdész is, aki magával vitte a legálisan tartott légpuskáját.

Ezzel a fegyverrel játszadozott a nyolc éves gyermek, amikor a tragédia történt.

A közelről leadott lövés az öt éves gyermek mellkasát érte.

A helyszínre riasztott mentősöknek nem sikerült újraéleszteniük a gyereket.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy emberéletet követelt egy tűzeset Kárpátalján. Május 2-án kijevi idő szerint 5 óra 45 perckor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett arról, hogy Szolyván egy tömbház egyik lakásából sűrű füst terjed.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy több gyerek életét vesztette egy oroszországi buszbalesetben. Öt kiskorú gyerek életét vesztette pénteken egy súlyos buszbalesetben az oroszországi Sztavropoli területen, kilenc súlyosan vagy közepesen sérült személyt, köztük több kiskorút kórházba szállítottak - közölte Vlagyimir Vlagyimirov helyi kormányzó.

Forrás

MTI

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!