Kárpátinfo.net


| 2021. 05. 05. – 08:00 |

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron május 4-ére virradóan egy sofőrnél a járőrök marihuánára hasonlító anyagot találtak.

Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron május 4-ére virradóan egy sofőrnél a járőrök marihuánára hasonlító anyagot találtak.

Május 4-ére virradóan, kijevi idő szerint körülbelül hajnali 2 órakor a járőrszolgálat munkatársai közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy VAZ-21093 típusú gépkocsit. 

Az autóban a sofőr és egy utas tartózkodott.

Igazoltatásuk során a rendőrök felfigyeltek a sofőr és az utas furcsa viselkedésére.

A férfiak átvizsgálása során a járőrök egy műanyag zacskót találtak,

melyben kábítószerre hasonlító zöld anyag volt.

A járőrök a helyszínre a nyomozókat hívták ki. Az ügyet ők vizsgálják majd – olvashatjuk a Kárpátaljai Járőrszolgálat Facebook-oldalán.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy zálogházat raboltak ki a romák Beregszászban. A napokban furcsa eset történt Beregszászban: a helyi romák kiraboltak egy zálogházat, zsákmányukat pedig a szomszédos zálogházban akarták leadni. 

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy autójavító műhelyből loptak el egy gépkocsit Nagyszőlősön. A rendőrség szakértői hamarosan feltárták az eset körülményeit. Egy ismeretlen éjszaka betört az autójavító műhelybe. Megkereste a slusszkulcsot és ellopta a BMW típusú autót.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!