police.hu

| 2021. 05. 07. – 09:38 | Magyarország |
Fotó: police.hu

Hirdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói tetten érték a dílert, miközben kokaint adott el egy férfinak Soroksáron.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2021. május 5-én délután a soroksári piac környékén tetten érték az 51 éves F. Lászlót, miközben kokaint adott el az 56 éves S. Gábornak - írja a police.hu.

A felderítők mindkét férfit a helyszínen elfogták.

A nyomozók a díler erzsébetvárosi lakásán különféle kábítószergyanús anyagokat, és azok porciózására szükséges eszközöket találtak.

Lefoglaltak több mint 1,5 kilogramm kokaint, 40 gramm zöld, 15 gramm barna színű kábítószergyanús anyagot, valamint közel 3,5 millió forintot és 2000 eurót.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a két budapesti férfi közül S. Gábort kábítószer birtoklása vétség, F. Lászlót kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A rendőrök a dílert őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy darknetes pedofil fórumot számoltak fel a kibernyomozók. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kiberbűnözés Elleni Főosztály nyomozói 2021. május 5-én nagyszabású akció keretében a Készenléti Rendőrség és a Terrorelhárítási Központ bevetési egységeinek közreműködésével összesen nyolc helyszínen hajtottak végre kutatásokat, amely során négy személyt fogak el, akik bűnszervezet keretei között terjesztettek gyermekpornográf tartalmakat.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy csempészett cigarettával megrakott autóval okozott balesetet az ittas ukrán sofőr. A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 2021. május 5-én a Tunyogmatolcs és Győrtelek települések közötti útszakaszon akartak ellenőrzés alá vonni egy személygépkocsit, és annak ukrán vezetőjét.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!