MTI

| 2021. 06. 15. – 17:00 |

Huszonnyolc ember sérült meg, amikor hétfőn tűz ütött ki, és robbanások történtek egy novoszibirszki, autópálya mellet működő gáztöltőállomáson

Fotó: Internet

Hirdetés

Huszonnyolc ember sérült meg, amikor hétfőn tűz ütött ki, és robbanások történtek egy novoszibirszki, autópálya mellet működő gáztöltőállomáson – közölte a régió egészségügyi hatósága.

Közülük kilenc embert szállítottak kórházba súlyos, tizenkettőt pedig közepesen súlyos sérülésekkel. Az első jelentések 33 sérültről szóltak - írja az MTI.

A tűz során gáztartályok robbantak fel, és megsemmisült egy gázszállító teherautó is. A lángok átterjedtek a szomszédos garázsokra is.

A szilánkok nagy területen szóródtak szét, a környező házak ablakai betörtek.

Az 1200 négyzetméteren szétterjedt tűz eloltásban száz ember és húsz jármű vett részt. Az előzetes adatok szerint a robbanást és a tüzet az okozta, hogy a tartálykocsit elmulasztották leföldelni, mielőtt a gázt az állomás tartályába engedték.

Korábban hírt adtunk arról, hogy agyonlőttek egy áruházi pénztárosnőt maszkvita miatt. A gyilkos egy férfi, aki feltehetően – a rendőrség még nem derítette ki a szóváltás részleteit – nem volt hajlandó koronavírus elleni maszkot viselni, amit a pénztárosnő számonkért rajta, a vita hevében azután a férfi pisztolyt rántott és agyonlőtte a nőt.

Forrás

MTI


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!