Mozaik | 2021. 06. 16. – 17:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Országos rekordot hozott a magyar válogatott hazai közönség előtti világversenyen történő pályára lépése, amely egyben futballtörténi esemény volt.

Nemcsak a közmédia műsorait tekintve, hanem az összes hazai adót figyelembe véve lett a 2021-es év legnézettebb adása a kedden lejátszott Magyarország – Portugália Eb-csoportkörös mérkőzés - írja a Hirado.

A közvetítés alatt volt olyan időszak, amikor több mint 1,5 millióan nézték a nemzeti tizenegy szereplését az M4 Sporton.

Június 15-én teljes napon és főműsoridőben is a legnézettebb csatorna lett az M4 Sport. Élőben 1 224 234 fő nézte otthonában a mérkőzést.

Vendégnézőként pedig körülbelül 20 ezren csatlakoztak a műsor nézőtáborához. Ha még a késleltetett nézést is hozzávesszük, vagyis azokat, akik a keddi napon nem élőben nézték a meccset, de szintén a tv képernyőjén otthonukban, 1 253 023 főre nő a meccs nézettsége.

A június 15-én 18 órakor kezdődő Magyarország–Portugália összecsapás legnézettebb percében – 19:41-kor, a második félidő hajrájában – több mint 1,5 millió nézőt szegezett az M4 Sport képernyője elé.

Online is sokan követték az eseményeket, az m4sport.hu weboldalon 55 060 fő nézett bele a közvetítésbe, és ők 126 874 videóindítást kezdeményeztek.

Kedden este még egy mérkőzést játszottak, ez, a 21 órakor kezdődő Franciaország–Németország mérkőzés lett az idei Eb eddigi meccsei közül a második legnézettebb.

A magyar válogatott legközelebb szombaton, 15:00-kor lép pályára a világbajnok Franciaország ellen, amit élőben lehet követni az M4 Sport csatornán valamint az m4sport.hu oldalon.

Hirdetés

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!