Gazdaság | 2021. 06. 16. – 13:30 |

A Magyarország-Portugália meccset megelőző sajtótájékoztatón Cristiano Ronaldo a Coca-Cola-s üveget félretéve azt mondta, hogy mindenki igyon inkább vizet

Fotó: Internet

Hirdetés

Fernando Santos szövetségi kapitány mellett a portugál játékosok közül Cristiano Ronaldo vett részt a Magyarország elleni Európa-bajnoki mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A luzitánok csapatkapitánya még le sem ült, már magára hívta a figyelmet: észrevette, hogy az asztalon két üveg Coca-Cola várta, és ő ezt egyáltalán nem értékelte.

Ronaldo előbb csak rosszallóan nézte az üvegeket, majd fogta, és eltolta őket az asztal sarkára, hogy minél messzebb legyenek tőle - írja a Magyar Nemzet.

Az ötszörös aranylabdás köztudottan nagyon vigyáz az egészségére, ezt ezekben a pillanatokban is bizonyította, egy üveg ásványvizet felmutatva utalt arra, hogy mindenkinek inkább vizet kellene innia.

Majd undorodva hozzátette: „Coca-Cola.”

Hamar kiderült, hogy mennyit is ér Ronaldo szava. A Coca-Cola részvényárfolyama rövidesen 1,6 százalékot csökkent, a piaci értéke pedig 242 milliárd dollárról 238 milliárdra zuhant.

Hirdetés


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!