Kárpátinfo.net


| 2021. 06. 18. – 08:00 |

Kárpátalján egy Skoda Octavia típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és a közel 7 méter mély árokba zuhant

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján, az Alsóverecke-Ökörmező autóúton, a munkácsi járási Zúgó (Гукливий) településen egy Skoda Octavia típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és a közel 7 méter mély árokba zuhant.

Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A volóci rendőrség munkatársai vizsgálják a halálos kimenetelű közlekedési baleset okait.

A végzetes baleset június 15-én a hajnali órákban történt, amikor a Skoda Octavia sofőrje Lembergből a huszti járási Iza faluba tartott. Az Alsóverecke-Ökörmező autóúton elvesztette uralmát járműve fölött és egy hét méteres árokba zuhant.

Az autó a tetejére esett, a sofőr pedig néhány méterre az autótól esett ki. 

A volóci járőrök az balesetet szenvedett autót csak este fedezték fel.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az illetékes hatóságok vizsgálják a baleset pontos okait és körülményeit – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban hírt adtunk arról, hogy kárpátaljai lakos szenvedett balesetet Zsitomir megyében. Az előzetes adatok szerint egy 33 éves kárpátaljai férfi a BMW típusú gépkocsiját vezetve összeütközött egy DAF teherautóval, melynek volánja mögött egy 56 éves ukrán férfi ült.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!