Kárpátinfo.net


| 2021. 06. 18. – 07:26 |

Beregszászban egy helyi lakos autó alkatrészeket, kerékpárt, elektromos szerszámokat és háztartási gépeket lopott el szomszédja házából

Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Június 16-án a Beregszászi Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Beregszászban kiraboltak egy lakóházat.

A 32 éves sértett elmondta, hosszú távolléte alatt kirabolták a házát. 

A beregszászi lakos autó alkatrészeket, kerékpárt, elektromos szerszámokat és háztartási gépeket lopott el szomszédja házából.

Az ellopott vagyont elkobozták, és a szükséges vizsgálatok után visszaadják az áldozatnak. A lopás miatt nyomozás indult. 

A helyszínre a nyomozók érkeztek ki, hogy dokumentálják a bűncselekményt.

A rendőrség munkatársai kivizsgálták a bűncselekmény helyszínét, kihallgatták az eset lehetséges szemtanúit, és néhány órán belül azonosították azt az illetőt, aki részt vehetett a lopásban. 

Az elkövető az áldozat korábban elítélt 56 éves szomszédja volt.

A rendőrség szerint a férfi betört a házba, megrongálta a bejárati ajtót. A gyanúsított négy autókereket, egy kerékpárt, elektromos szerszámokat és egy televíziót lopott el a házból.

Az ellopott vagyont, amelyet a gyanúsított eladott, a rendőrök elkobozták és a vizsgálat után visszaadják a sértettnek. 

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Korábban hírt adtunk arról, hogy több mint 60 ezer hrivnya értékű vagyont csaltak ki egy kiskorútól Kárpátalján. A nyomozás során kiderült, hogy egy 33 éves nő közvetítőnek adta ki magát a kiskorú és egy kitalált gyógyító között, azzal az ürüggyel, hogy visszaszerzi a lány volt barátját.


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!