Hirado.hu
| 2021. 06. 24. – 14:30 |
Fotó: Internet

Hirdetés

Még az Európa-bajnokság közvetítését is megszakították Görögországban, amikor fény derült arra, hogy a férje gyilkolta meg a húszéves Caroline Crouchot.

A rendőröknek gyanús lett, hogy a férfi sztorija más volt, mint amit a család okos eszközei tároltak - írja a Hirado.

A brit állampolgárságú Caroline Crouch családjával gyerekkora óta Görögországban, Alonnisos szigetén élt.

A fiatal nő május 11-én vesztette életét – írja a Dailymail.

Férje állítása szerint három maszkos férfi rabolta ki őket, őt elkábították és megkötözték, a feleségét pedig megfojtották a 11 hónapos kislányuk szeme láttára.

Majd a család kutyájával is végeztek, egy korlátra akasztották. Emellett pedig elvittek tőlük tizenötezer eurót.

A rendőrség háromszázezer eurós nyomravezetői díjat ajánlott fel a gyilkosság kegyetlensége miatt.

A valódi elkövetőt, az áldozat férjét, Babis Anagnostopoulost a felesége temetése után a rendőrök arra kérték, hogy tartson velük Athénba, mert áttörést értek el a nyomozásban. A férfi számára csak a fővárosban derült ki, hogy ő maga a gyanúsított.

A férj mobiltelefonja, a feleség okosórája és a család biztonsági rendszere mind rögzítettek adatokat a gyilkosság megtörténtekor.

A Caroline Crouch óráján lévő információkból kiderült, hogy a nő még életben volt, amikor a férje állítása szerint már megölték, hiszen az óra folyamatosan naplózta a pulzusát.

A férfi telefonja lépéseket rögzített, amikor a sztorija szerint épp meg volt kötözve.

Ráadásul a család kameráiból sem akkor távolították el a memóriakártyákat, amikor Anagnostopoulos állította. A férfi a nyolcórás kihallgatása után végül bevallotta a rendőröknek, hogy ő ölte meg a feleségét.

A rendőrség most újabb részleteket hozott a nyilvánosságra, amelyből kiderült, hogy a nő 4:05-kor még aludt, amikor hirtelen aktivitást mért az órája.

A férj percekig ülhetett a nő mellett az ágy szélén, mielőtt megfojtotta egy párnával.

A halottkém szerint mintegy hat percig tartott a küzdelem.

Ráadásul arra is fény derült, hogy soha nem volt tizenötezer erurónyi készpénz az otthonukban, és hogy a férj találta ki a rablást, hogy leplezze a gyilkosságot.

Hirdetés

korábban hírt adtunk arról, hogy Apák napján kiirtotta családját egy amerikai férfi. Holtan találtak egy családot, köztük egy öt és egy tizánhároméves gyereket az Ohiói Jackson Township településen. Mindegyiküket lelőtték. A nyomozás kiderítette, hogy Apák napján a veterán katona kivégezte családját, majd magával is végzett.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!