Kárpátinfo.net


| 2021. 06. 25. – 09:30 |
Fotó: a KMKSZ Badalói Alapszervezetének facebook-bejegyzése

Hirdetés

Élénk érdeklődés mellett zajlott június 23-án, szerdán a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) Badalói Alapszervezetének éves közgyűlése.

Az eseményre a Petőfi Sándor nevét viselő helyi kultúrközpont emeleti részén lévő Petőfi-teremben került sor, amelynek falait a település elmúlt több mint hat évtizedes múltját megörökítő korabeli fotók díszítik - írja a KMKSZ Badalói Alapszervezete közösségi oldalán. 

Beszámolójában Jakab Lajos alapszervezeti elnök tájékoztatta a jelenlévőket az érdekvédelmi szervezet elmúlt közel másfél éves tevékenységéről,

amelyek során -- a világjárvány miatti korlátozások ellenére -- számos rendezvényt sikerült lebonyolítani, és beszélt az alapszervezet előtt álló legfontosabb feladatokról is.

Sin József, a KMKSZ Beregszászi Járási Szervezetének elnöke, a Beregszászi Járási Tanács KMKSZ-frakciójának vezetője vázolta a hazai és anyaországi aktuálpolitikai helyzetet és válaszolt a hallgatóság irányából hozzá intézett kérdésekre.

A fórumot megtisztelte jelenlétével Szalai Imre, Badaló elöljárója, valamint Székely József, a Beregszászi Kistérség képviselője is.

Az eseményt nemzeti imádságunk, a Himnusz és a Szózat eléneklése foglalta keretbe.

Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!