Események | 2021. 06. 27. – 08:24 |
A cserbenhagyásos közlekedési baleset még a múlt héten (június 21-én) történt az ungvári járási Ungtarnócon. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján az ungvári járási Ungtarnóc (Тарнівці) településen egy BMW típusú gépkocsi sofőrje elütött egy gyalogost, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök kézre kerítették a cserbenhagyó gázolót.

A cserbenhagyásos közlekedési baleset még a múlt héten (június 21-én) történt az ungvári járási Ungtarnócon.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy a balesetben megsérült egy 35 éves férfi. Az orvosok különböző sérüléseket diagnosztizáltak nála. A balesetben vétkes sofőr elmenekült a helyszínről.

A rendőrök hamarosan azonosították a sofőrt, és megtalálták járművét is. A közlekedési balesetet egy 56 éves gálocsi (Галоч) férfi okozta. A tettes közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és elütött egy helyi lakost. A sofőr elhagyta a baleset helyszínét, és az autóját elrejtette egy barátja udvarán.

Az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még tart a vizsgálat – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.

Hirdetés

Korábban hírt adtunk róla, hogy Ukrajnában három percenként történik egy baleset, és 15 percenként megsérül egy ember. Csak tavaly Ukrajnában csaknem 32 ezer ember sérült meg az utakon, és több mint 3,5 ezer pedig meghalt.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!