Hirado.hu
| 2021. 07. 01. – 17:00

Kína megnyitotta a világ legmagasabb szállodáját és egyben a második legmagasabb épületét. A J Hotel a kínai metropolisz üzleti negyedében a 632 méter magas, 128 emeletes Sanghaj Tower legfelső emeleteit foglalja el.

A szálloda megnyitását némileg késleltette ugyan a koronavírus-járvány, de végül elkészült, és június 19-én megnyílt Sanghajban az újabb csúcskategóriás épület – írja a CCN-re hivatkozva a Hirado.

A J Hotel a kínai metropolisz üzleti negyedében lévő 632 méter magas, 128 emeletes Sanghaj Tower legfelső emeleteit foglalja el.

A szállodában hét étterem várja a vendégeket, és 24 órás, személyes komornyikszolgálatot is kérhetnek. A liftek másodpercenként 18 méteres sebességgel repítik fel a őket a hotel 165 pazar szobájához, amelyek a különleges formavilágú, spirálszerű felhőkarcolóban találhatók.

A legdrágább lakosztály a 380 négyzetméteres Shanghai Suite. A hálószobán kívül a lakosztályban szalon, dolgozószoba, konyha, fizioterápiás részleg és gardrób is található.

A vendégek továbbá élvezhetik a bárokat, a spa részleget, a 84. emeleti úszómedencét és a csúcsszállodák minden szolgáltatását.

A J Hotelben éjszakánként a legolcsóbb szoba 557 dollár, míg a legdrágább 10 467 dollár.

Forrás


Ha tetszett önnek a cikk, akkor kattintson az alábbi gombokra!


Hirdetés


Kövessen minket a Facebook és  Instagram oldalainkon!
Iratkozzanak fel a Telegram és a Google News csatornáinkra.
Orosz-ukrán háború: legfrissebb hírek